Интересно ми е, по скоро ми се иска да си направя всичките ел. стъкла като шофьорското. с едно натискане да се вдига и сваля автоматично. Чувал съм че става като се добави прекъсвач или реле вече не помня какво беше. Мога ли просто да си го купя от потрошени алфи и да си го добавя на другите врати.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ел. Стъкла
Collapse
X
-
На 145/6 модулът е един и управлява само шофьорското стъкло. Ако използваш такива, ще трябва да си набавиш 3 допълнителни, да им намериш място и да окабелиш наново, щото с оригиналната инсталация няма да стане.
Може би по-изгоден вариант ще е да се търси модул който управлява 4 стъкла - примерно от някаква друга марка. Или пък да си направиш само предните стъкла. Задните колко пъти ти се налага да ги отваряш166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНа 145/6 модулът е един и управлява само шофьорското стъкло. Ако използваш такива, ще трябва да си набавиш 3 допълнителни, да им намериш място и да окабелиш наново, щото с оригиналната инсталация няма да стане.
Може би по-изгоден вариант ще е да се търси модул който управлява 4 стъкла - примерно от някаква друга марка. Или пък да си направиш само предните стъкла. Задните колко пъти ти се налага да ги отваряшот опит
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеТемата и мен ме вълнуватози модул...къде би трябвало да седи?
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПо спомени под кората вляво от волана - една бяла кутия над допълнителните релета.
Може и да е черна същоsigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
-
Първоначално публикувано от shashaliev Покажи съобщениеИнтересно ми е, по скоро ми се иска да си направя всичките ел. стъкла като шофьорското. с едно натискане да се вдига и сваля автоматично. Чувал съм че става като се добави прекъсвач или реле вече не помня какво беше. Мога ли просто да си го купя от потрошени алфи и да си го добавя на другите врати.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТова, че само шофьорското стъкло е АUTO не е случайно, прави се за безопасност
Comment
-
Аз съм се интересувал от тази тема преди години.В общи линии отговора, който получих тук е, че най-голям шанс имаш с модул от Браво, но той, както и повечето италианки изобщо имат ауто на пасажерския джам само в посока надолу...
Не мога да си спомня как беше на Делтата, за съжаление, но и там си струва, да се поровиш....Last edited by Satanism; d.m.y г., 08:15.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЩе отворя утре на гтв-то и ще ми я посочите
На 145 трябва да е същото.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение... само дето за дясното функцията ауто е само надолу, неясно защоЕ, как неясно. Надолу не можеш да затиснеш главата на пасажера, докато нагоре ...
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Toва е стандартната схема за ел. стъклата. На GTV е 1:1. Ако искате да сложите "комфорт" модул и на десния джам, е необходимо да се прекарат по два проводника във всяка врата. След това се реализира същата схема, както за левия прозорец.
Понеже за момента аз използвам китайска афтърмаркет аларма, е лесно да взема сигнал от заключването на централното, като го подам към пиновете за вдигане на прозорците и на двете врати.
Друга лека промяна, която трябва да се направи за целта е на пин 1 на букса "А" и на двата "комфорт" модула, да се подаде постоянен +, а не през контакта.
Недостатък на цялата работа е, че подсветката на бутоните ще работи постоянно, но тя е с толкова нищожна консумация, че изобщо неможе да събори акумулатора.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 11:38.
Comment
Comment